EPDM is de gemakkelijkste dakbedekking voor de doe-het-zelver, het is verkrijgbaar uit één stuk op maat van je dak, zonder naden. Het EPDM membraan wordt met een eenvoudige lijmrol in zijn geheel verlijmd aan vrijwel iedere ondergrond, dit kan chape of houten platen (type OSB) zijn.

Hoe beginnen? Vul de afmetingen van je dak in op de offertetool op www.zelfbouwdak.be, en je ontvangt binnen de 24u een transparante offerte met alle eenheidsprijzen. Het is tot 60% goedkoper dan de offerte van een dakwerker. Logisch, je betaalt noch plaatsingskosten, noch extra winstmarge die de dakwerker neemt op de materialen. Bovendien ben je goedkoper af bij een grote verdeler dan bij een dakfirma die slechts sporadisch een plat dak in EPDM doet.

Bij Zelfbouwdak wordt een EPDM rubber membraan uit één stuk gemaakt, op maat van je dak. Hierdoor is het risico op lekken nihil.

Alle benodigde lijmen, kits en accessoires worden meteen meegeleverd, inclusief gedetailleerde handleiding en support tijdens het plaatsen.

> Naar de website van Zelfbouwdak.be >

Gerelateerde artikels

0 reacties

/*-- Code Google Analytics --*/